Laman Web Terbaik untuk Membuat dan Menghantar eCard Percuma

Dengan musim percutian, kini tiba masanya untuk mengeluarkan senarai kad percutian dan menulis. Namun, bagaimana anda ingin menjimatkan wang tahun ini dan juga membantu menyelamatkan alam sekitar?

Kami telah mengumpulkan senarai laman web yang membolehkan anda membuat kad elektronik (eCard) yang boleh anda kirim (menggunakan e-mel, Facebook, atau kaedah penghantaran elektronik lain) kepada rakan dan keluarga untuk percutian, atau untuk majlis lain. Setiap laman web yang disenaraikan menyediakan eCard percuma yang dapat Anda kirim atau mempunyai pilihan percuma, serta pilihan berbayar.

Punchbowl

Punchbowl membolehkan anda menghantar eCard percuma yang mempunyai rupa dan nuansa kad ucapan kertas tradisional. Mereka menyediakan beratus-ratus reka bentuk eCard percuma yang dapat anda sesuaikan dengan ucapan dan aksen khas seperti pelapik sampul surat, pos percuma, dan cap getah.

CATATAN: Apabila anda menghantar eCard percuma menggunakan Punchbowl, terdapat iklan di kad tersebut. Untuk membuang iklan, anda perlu mendaftar untuk rancangan keahlian Platinum ($ 99 / tahun). Terdapat juga dua tahap keahlian lain: Plus ($ 19 / tahun) dan Premium ($ 59 / tahun). Setiap tingkat menawarkan ciri dan faedah tambahan.

123 Salam.com

123Greetings.com membolehkan anda membuat dan menghantar eCard percuma yang boleh anda sesuaikan dengan mesej peribadi anda dengan mudah menggunakan editor teks lanjutan. ECard anda dapat dihantar dengan segera atau dijadualkan hingga 60 hari pada masa akan datang. Setiap eCard juga boleh mempunyai sebanyak 100 penerima.

Anda tidak perlu mendaftar untuk menghantar eCard menggunakan 123Greetings.com. Walau bagaimanapun, anda boleh mendaftar untuk perkhidmatan 123Greetings Connect mereka secara percuma untuk mendapat akses ke ciri tambahan. Dengan 123Greetings Connect, anda boleh mendapatkan peringatan untuk ulang tahun, acara yang akan datang, dan cuti, mengimport, menyimpan, dan mengakses bilangan kenalan yang tidak terhad dalam buku alamat dalam talian, menjejaki, mengedit, dan memadam eCard yang telah anda kirim dalam 30 hari terakhir, dan ikuti eCard yang anda terima dalam 30 hari terakhir.

Egreetings.com

Egreetings.com menawarkan ribuan eCard percuma untuk anda kirim menggunakan grafik, animasi, dan muzik yang kaya. Mereka juga menyediakan aplikasi untuk peranti iPhone dan Android yang mengingatkan anda tentang ulang tahun dari akaun Facebook anda dan membolehkan anda membuat dan mengirim eCard ke dinding Facebook rakan anda.

Penjagaan2

Care2 membolehkan anda membuat perbezaan di dunia semasa menghantar eCard kepada rakan dan keluarga anda. Mereka menyumbangkan 5 peratus pendapatan iklan dalam bentuk tunai dan perkhidmatan kepada organisasi bukan keuntungan terkemuka. Hanya dengan melayari laman web mereka untuk membuat dan menghantar eCard percutian anda, membantu menjana dana untuk program persekitaran global.

Semua eCard di Care2 menyokong sebab persekitaran, seperti menyelamatkan hutan hujan. Pilih dari banyak pilihan eCard untuk pelbagai kesempatan, dan bahkan tambahkan foto anda sendiri untuk beberapa.

Sebilangan kad.com

Someecards.com membolehkan anda menghantar eCard percuma dan lucu untuk setiap kesempatan. Kad, kategori, dan ciri baru akan ditambahkan dengan kerap. Anda boleh melanggan buletin mereka untuk mendapatkan kemas kini mengenai kad, kategori, ciri laman web baru, dan cuti yang akan datang.

eCardica.com

eCardica.com adalah perkhidmatan percuma yang membolehkan anda menghantar dan menerima kad ucapan dan jemputan secara elektronik untuk semua majlis. Sebilangan eCard berasaskan Flash sementara yang lain hanyalah foto dengan mesej dilampirkan. Semua eCard yang dihantar menggunakan eCardica.com bebas iklan. Kategori Percutian mereka merangkumi semua jenis percutian termasuk Hari Keju (4 Jun) dan Hari Cinta Haiwan Peliharaan Anda (20 Februari).

Kad Hipster

Untuk kad yang sedikit berbeza, lawati Hipster Cards. Mereka membolehkan anda membuat dan menghantar eCard dalam banyak kategori yang mudah dilihat, penuh dengan sikap dan akal dan kadang-kadang agak kurang ajar. Mereka menambah reka bentuk baru setiap bulan.

Kotak Rattle

Rattlebox membolehkan anda membuat "eCard video yang tidak menghisap" percuma untuk pelbagai kesempatan. Anda tidak perlu mendaftar, tetapi percuma untuk melakukannya. Mereka menawarkan lebih daripada 1,000 eCard video dalam talian percuma yang dapat disesuaikan sepenuhnya. Anda boleh menghantar kad Rattlebox dengan mudah melalui e-mel atau IM, mempostingnya di blog, atau mengedarkannya di laman rangkaian sosial.

Salam HD

HDgreetings membolehkan anda membuat eCard video dalam talian berkualiti tinggi, definisi tinggi. Setiap eCard dapat diperibadikan dan dapat menyertakan foto yang muncul bersama pesan tersuai anda di akhir video. Anda boleh menggunakan kamera web anda untuk membuat video anda sendiri untuk dihantar kepada orang yang anda sayangi dan menambahkan kesan yang menyeronokkan pada foto anda.

Sebilangan eCard pada ucapan HD adalah percuma dan ada yang tidak. Yang tidak bebas ditunjukkan dengan bintang hijau.

eCardster

eCardster adalah laman web mudah yang membolehkan anda membuat eCard dari foto anda sendiri atau dari gambar yang terdapat di Galeri eCard mereka. Ketikkan pesanan tersuai, pilih font dan warna untuk teks, dan pilih batas dari lebih dari 100 yang tersedia. Anda boleh menghantar eCard anda kepada lima penerima.

Sekiranya anda memuat naik foto anda sendiri untuk membuat eCard anda, anda mempunyai pilihan untuk menambahkannya ke Galeri eCard, di mana ia disemak dan ditambahkan setelah diluluskan dalam 72 jam.

Kad khayalan

Imaginaryecards menawarkan lebih dari 900 eCard percuma yang mengandungi reka bentuk yang diilhamkan oleh alam semula jadi. Pilih kad dari mana-mana kategori yang tersedia, dan siapkan eCard anda hanya dalam beberapa minit. Anda juga boleh memilih dari reka bentuk Paling Popular atau memaparkan Random Ecard.

Tanda khas

Hallmark menawarkan banyak eCard premium yang anda perlu bayar untuk menghantar, tetapi terdapat juga banyak eCard yang percuma. Cukup pilih acara, percutian, atau kategori lain di sebelah kiri dan pilih mana-mana eCard yang tertera "PERCUMA" di bawahnya. Anda boleh menghantar eCard melalui e-mel atau menghantarnya ke Facebook.

Sekiranya anda ingin memilih dari mana-mana eCard di laman Hallmark, anda boleh mendaftar untuk langganan eCard tahunan dengan harga $ 12 per tahun. Ini membolehkan anda menghantar eCard dengan lebih dari 600 watak dan lagu popular, menghantar eCard premium dan eCard mini tanpa had, dan menjadualkan eCard premium sepanjang tahun lebih awal.

Kad dooz

Kad Doozycard membolehkan anda membuat dan menghantar eCard kepada rakan dan orang tersayang. Tidak diperlukan akaun untuk mengirim eCard bertanda "PERCUMA" atau untuk menghantar eCard dari halaman Kad Percuma. Walau bagaimanapun, anda boleh membuka akaun percuma untuk menggunakan sistem Peringatan mereka untuk peringatan Ulang Tahun, Ulang Tahun, dan Percutian percuma serta buku alamat peribadi.

Mereka juga menawarkan Akaun Premier ($ 19.95 / tahun) yang membolehkan anda menghantar eCard apa pun di laman web mereka sekerap yang anda mahukan selama setahun. Untuk mendaftar ke Akaun Premier, anda mesti mendaftar percubaan percuma selama 10 hari.

CATATAN: Perlu diketahui bahawa anda mesti menyediakan kad kredit untuk mendaftar percubaan percuma. Sekiranya anda tidak membatalkan keahlian anda sebelum 10 hari habis, kad kredit anda dikenakan bayaran $ 19.95 dan keahlian anda secara automatik ditukar menjadi Akaun Premier.

Regards.com

Regards.com menawarkan perkhidmatan percuma yang membolehkan anda membuat eCards untuk sebarang kesempatan. Setiap eCard yang anda buat disimpan di sistem mereka sebagai laman web yang unik dan peribadi dengan alamatnya sendiri yang hanya dapat diakses oleh anda dan penerima eCard anda. Tidak perlu memuat turun atau lampiran e-mel yang panjang. Penerima anda menerima pemberitahuan e-mel pendek yang mengarahkan mereka ke laman web peribadi di mana mereka dapat melihat eCard.

Regards.com menawarkan perkhidmatan eCard lain, yang disebut RegardsBox, yang menyediakan eCard lucu yang berbeza dan "sedikit gila." RegardsBox juga membolehkan anda menyebarkan eCard, untuk ditandatangani oleh beberapa orang, sebelum dihantar ke penerima.

E-Cards.com

E-Cards.com membolehkan anda mengirim ucapan dan hadiah dalam talian kepada rakan dan keluarga yang juga menyokong hidupan liar dan alam sekitar. Setiap kad yang anda kirim menggunakan E-Cards.com membantu menghasilkan sumbangan untuk hidupan liar dan alam semula jadi.

Sekiranya anda mahukan akses ke eCard dan ciri tambahan, daftar E-Kad Saya dengan harga $ 12 setahun. Keahlian anda membolehkan anda mengakses lebih banyak kad, menyimpan kad, memuat naik gambar anda sendiri, menambah kesan pada kad, menggunakan kalendar peringatan ulang tahun dan buku alamat e-mel, menjadualkan kad yang akan dihantar pada tarikh yang akan datang, mengelakkan iklan, dan banyak lagi ciri lain. Sebahagian daripada yuran keahlian anda membantu melindungi hidupan liar, alam semula jadi, dan persekitaran.

Tabung Hidupan Liar Dunia

Anda dapat menunjukkan sokongan anda terhadap hidupan liar dan planet ini dengan menghantar eCard percuma kepada rakan dan keluarga anda dari World Wildlife Fund. Pilih dari banyak kesempatan dan tambahkan mesej peribadi anda sendiri.

ECard Pemuliharaan Alam

Cara lain untuk menunjukkan cintakan alam anda adalah dengan menghantar eCard percuma dari The Nature Conservancy. Mereka mempunyai banyak gambar indah yang boleh anda hantar kepada rakan dan keluarga anda sebagai eCard. Anda juga boleh menyediakan eCard anda untuk tiba pada hari yang anda mahukan.

Selain laman web yang membolehkan anda membuat dan mengirim eCard, anda juga dapat membuat dan mencetak kad anda sendiri menggunakan Microsoft Word.

Sekiranya anda menjumpai laman web lain yang berguna untuk membuat dan menghantar eCard percuma, beri tahu kami.