Jimat 10% untuk Instacart dengan Menyisih daripada Bayaran Perkhidmatan

InstaCart secara automatik menggunakan "Yuran Servis" 10% untuk setiap pesanan yang anda buat, tetapi anda sebenarnya boleh memilih untuk tidak memilih bayaran ini untuk menjimatkan 10% pada setiap pesanan InstaCart yang anda buat.

Kemas kini : Sejak kami menulis artikel ini pada Januari 2018, Instacart telah mengubah dasarnya. Instacart kini mengenakan bayaran perkhidmatan sebanyak 5%, dengan minimum $ 2. Anda tidak boleh lagi memilih untuk mengetepikan yuran perkhidmatan.

Bayaran 10% ini terpisah dari tip. Kami mendorong anda untuk memberi petua kepada orang yang anda kirim setelah penghantaran - atau sebelum penghantaran - kerana petua itu sebenarnya terus kepada orang yang melakukan kerja. Bayaran 10% pilihan dikenakan kepada InstaCart.

Untuk memilih keluar dari bayaran perkhidmatan, buat pesanan melalui InstaCart seperti biasa. Ketika anda sampai ke layar akhir yang menunjukkan perincian pembayaran dan harganya, ketuk butang "Edit" di sebelah kanan pilihan "Bayaran perkhidmatan" di atas subtotal.

Pada halaman Biaya perkhidmatan, ketuk pilihan "10%", dan kemudian pilih "Tolak ($ ​​0)" untuk menyisih dari biaya perkhidmatan. Anda juga boleh menambah tip dari sini, atau anda boleh memberi petua kepada orang yang anda kirim selepas penghantaran.

Setelah memilih pilihan Pengabaian, ketuk "Simpan" untuk mengesahkan perubahan anda. Kembali ke skrin pesanan utama, bayaran perkhidmatan sekarang berharga $ 0. Ketuk "Buat pesanan" untuk membuat pesanan anda.

Menyisih adalah sesuatu yang mesti anda lakukan dengan setiap pesanan yang anda buat; ia bukan persekitaran yang berterusan. Juga, jika anda memutuskan untuk kembali dan membuat perubahan pada pesanan anda, InstaCart akan mengaktifkan semula bayaran perkhidmatan dan anda harus memilih untuk tidak memilihnya sekali lagi setelah anda mencapai skrin ini.

Pautan "Ketahui lebih lanjut" di skrin Bayaran Perkhidmatan membawa anda ke halaman ini di laman web bantuan InstaCart, yang menjelaskan bahawa "Instacart menggunakan yuran perkhidmatan untuk mengendalikan perkhidmatan kami dan memberikan anda perkhidmatan terbaik. Bayaran perkhidmatan bukanlah tip dan tidak terus kepada pembeli yang menghantar pesanan anda. "

InstaCart nampaknya menggunakan sebahagian daripada bayaran perkhidmatan ini untuk membayar pembelinya, tetapi anda dapat memastikan pembeli anda dibayar lebih baik dengan memberikannya terus.