Cara Mencari Spotify Anda Dibungkus 2019

Sama ada anda peminat muzik yang gemar atau tidak, anda mungkin menghabiskan berjam-jam mendengar artis dan lagu kegemaran anda. Untuk membantu menggambarkan perkara ini, Spotify Wrapped 2019 menunjukkan dengan tepat apa yang paling anda dengarkan sepanjang tahun lalu.

Kemas kini: Spotify Wrapped 2020 kini disiarkan! Inilah cara mencari muzik yang paling anda dengarkan!

BERKAITAN: Bagaimana Mencari Spotify Anda Dibungkus 2020

Apa itu Spotify Wrapped 2019?

Pada akhir setiap tahun, Spotify mengira berapa banyak masa yang anda habiskan untuk mendengar muzik di perkhidmatan tersebut dan lagu dan artis mana yang paling banyak disiarkan.

Setelah kita sampai pada akhir tahun 2019, Spotify telah melancarkan fitur Wrapped sehingga anda dapat melihat apa yang paling banyak dimainkan tahun ini. Dan selain melihat data mengenai lagu-lagu individu, anda dapat melihat genre apa yang anda dengarkan, berapa banyak masa yang dihabiskan untuk streaming, dan banyak lagi.

Ketika kita memasuki dekade baru, Spotify menambahkan sesuatu yang baru di Wrapped. Sekiranya anda telah menjadi anggota perkhidmatan streaming muzik selama lebih dari setahun yang lalu, Spotify akan memecahkan artis dan lagu kegemaran anda dari dekad yang lalu.

Cara Mencari Spotify Anda Dibungkus 2019

Bersedia untuk mengetahui lagu dan artis apa yang paling anda dengarkan selama 12 bulan terakhir? Nah, aktifkan penyemak imbas web di telefon pintar, tablet, atau komputer anda dan pergi ke laman web Spotify Wrapped 2019.

Seterusnya, tatal ke bahagian bawah laman web dan pilih butang "Log In". Anda akan diminta untuk mendapatkan bukti kelayakan akaun Spotify anda.

Anda kini boleh menelusuri pelbagai bahagian yang memaparkan apa yang anda dengarkan selama setiap musim, negara dari mana artis kegemaran anda, dan lagu dan artis mana yang paling anda dengarkan.

Sebagai alternatif, anda boleh menemui 2019 Dibungkus anda di bahagian atas aplikasi Spotify untuk iPhone, iPad, dan Android di tab "Laman Utama". Bahagian yang sama yang dilihat di laman web Dibungkus akan dipaparkan dalam format seperti Cerita Instagram.

Setelah selesai menatal Spotify Wrapped, anda boleh berkongsi hasilnya dengan orang lain. Untuk melakukan ini, klik pada ikon Facebook, Twitter, atau Instagram yang terletak di bawah sampul sampul. Anda akan segera dibawa ke platform mana sahaja untuk anda berkongsi 2019 Wrapped atau Decade Wrapped.

BERKAITAN: Sudah menjadi Peminat Spotify? Berikut adalah 6 Ciri Baru yang Mungkin Anda Hilang