Kaedah Termurah untuk Menyalurkan Hoki NHL (Tanpa Kabel)

Sekiranya anda seperti saya, anda menonton hoki, dan ... pada dasarnya tidak ada sukan lain. Anda juga, seperti saya, ingin melangkau langganan kabel. Oleh itu, apakah kaedah termurah untuk menonton hoki NHL dalam talian sehingga anda boleh memotong tali pusat?

Itu bergantung. Sekiranya anda tinggal di luar AS atau Kanada, anda boleh membeli akaun NHL.tv dan menonton semuanya dengan harga sekitar $ 100 setahun. Namun, di AS dan Kanada, hak siaran menyulitkan, yang bermaksud anda perlu mendapatkan akses ke beberapa kombinasi permainan tempatan, nasional, dan luar pasaran.

Bolehkah anda menonton hoki tanpa kabel? Ya, tetapi dengan pelbagai peringatan. Ia bergantung kepada pasukan mana yang ingin anda ikuti, di mana anda tinggal, dan berapa banyak pemadaman yang ingin anda hadapi. Berikut adalah penjelasan kos yang cepat untuk penduduk AS:

 • Sekiranya anda mengikuti pasukan tempatan anda  (iaitu pasukan yang berpusat di bandar tempat anda tinggal), anda dapat menonton setiap perlawanan musim biasa dan playoff dengan harga $ 25 sebulan menggunakan TV pengganti kabel, walaupun anda mungkin perlu mengeluarkan $ 5 tambahan bulan pertama playoff untuk CNBC. Hebat!
 • Sekiranya anda mengikuti pasukan luar pasaran (iaitu pasukan dari bandar selain tempat anda tinggal), anda boleh menonton sebahagian besar permainan musim biasa dengan akaun NHL.tv tahunan $ 130, dan menonton sebarang permainan siaran nasional dengan akaun Sling TV $ 25 sebulan (sekali lagi, anda mungkin perlu membelanjakan $ 5 tambahan pada bulan pertama playoff untuk akses CNBC.) Juga, kerana Rangkaian NHL yang menakutkan, peminat di luar pasaran mungkin perlu membelanjakan $ 10 sebulan tambahan di Sling TV untuk menonton setiap perlawanan musim biasa. Anda harus memutuskan sama ada perkara itu bermanfaat bagi anda, kerana ia agak jarang bergantung pada pasukan mana yang anda ikuti.

BERKAITAN: Apa itu Sling TV, dan Bolehkah Ia Mengganti Langganan Kabel Anda?

Keliru lagi? Baca terus kerana kami memecahkan semuanya untuk anda, atau melangkau ke bahagian terakhir untuk pilihan termurah (dan paling rumit).

Tonton Permainan NHL yang disiarkan secara serantau di Amerika Syarikat dengan Sling TV

Selama musim biasa, sebahagian besar permainan NHL yang melibatkan pasukan AS disiarkan di Regional Sports Networks (RSN). Sekiranya anda peminat pasukan yang sesuai dengan tempat tinggal anda, anda memerlukan akses ke saluran sukan tempatan anda. Anda tidak dapat mengalirkannya di NHL.tv, kerana mereka "dipadamkan" - rangkaian sukan serantau ini diberi hak penuh untuk menyiarkan permainan dalam usaha membuat anda membayar kabel.

Dua RSN terbesar adalah Fox Sports dan Comcast / NBC Sports. Sekiranya perkataan "Fox Sports" ada dalam nama, atau logo NBC digunakan, saluran sukan tempatan anda adalah salah satu daripadanya. Mile High Hockey menawarkan peta hebat saluran mana yang meliputi pasukan mana, jika anda tidak pasti; ia dibuat pada tahun 2013 tetapi masih kurang tepat, memberi atau mengambil Vegas Golden Knights.

Oleh itu, perkhidmatan streaming mana yang menawarkan rangkaian wilayah ini? Inilah yang kami dapati:

 • Sling TV mengenakan $ 25 sebulan untuk pakej Sling Blue mereka, yang menawarkan RSN Fox dan NBC.

Kemas kini : Sling kini telah menjatuhkan FOX Regional Sports Network kerana pemiliknya "telah membuat tuntutan yang tidak masuk akal."

 • TV YouTube berharga $ 35 sebulan, dan menawarkan Fox Sports dan NBC RSN.
 • Hulu TV berharga $ 40 sebulan, dan menawarkan Fox Sports dan NBC RSN.
 • Playstation Vue mengenakan bayaran $ 45 sebulan untuk rancangan Core mereka yang menawarkan NBC RSNS, dan $ 55 untuk rancangan Elite mereka, yang menawarkan Fox Sports RSNs. Yep: kedua-dua rangkaian berada dalam tahap yang berbeza.
 • DirecTV Now mengenakan $ 50 sebulan untuk pakej Just Right mereka, yang merangkumi Fox Sports dan NBC RSN.

Seperti yang anda lihat, pakej Sling's Blue adalah cara termurah untuk mendapatkan akses ke siaran sukan serantau ini: $ 25 dan anda mempunyai rangkaian wilayah Comcast / NBC atau Fox.

Sekiranya saluran sukan tempatan anda bukan dari Fox atau Comcast / NBC, anda pada dasarnya tidak bernasib baik dari apa yang dapat kami sampaikan. Sebagai contoh, di Colorado, hak untuk Avalanche adalah milik Altitude, saluran bebas, dan tidak ada perkhidmatan yang memberikan akses ke saluran tersebut. Cakupan berbeza dari servis ke servis, jadi periksa semua layanan dan lihat apakah jaringan sukan tempatan anda ditawarkan. Sekiranya tidak, maaf: anda memerlukan kabel untuk menonton permainan tempatan (atau VPN — yang akan kita bicarakan sebentar lagi).

Tonton Permainan NHL Luar Pasar di Amerika Syarikat dengan NHL.tv

Saya tidak tinggal di kampung lama saya, tetapi saya masih bersemangat untuk pasukan NHL itu. Sekiranya anda ingin menonton pasukan yang berada di tempat lain di negara ini, atau di Kanada dalam hal ini, tidak ada rangkaian sukan serantau yang dapat memberi anda akses ke kebanyakan permainan yang ingin anda tonton. Bagi peminat seperti kami, terdapat NHL.tv, perkhidmatan streaming yang ditawarkan oleh liga itu sendiri. Dengan harga $ 140 setahun, anda dapat menonton setiap permainan di luar pasaran — ini menghasilkan sekitar $ 17.50 sebulan untuk lapan bulan musim biasa.

Permainan "di luar pasaran" adalah permainan yang tidak dapat anda tonton melalui kabel walaupun anda mahu, kerana bukan di rangkaian nasional dan tidak ada rangkaian wilayah setempat yang menayangkannya. Sekali lagi, Mile High Sports mempunyai peta kawasan pemadaman yang cukup bagus jika anda berminat.

NHL.tv adalah kesepakatan yang sangat baik jika anda peminat pasukan Kanada, atau pasukan Amerika pasar kecil yang umumnya diabaikan oleh NBC. Permainan yang melibatkan pasukan ini jarang disiarkan secara nasional di Amerika Syarikat, jadi peminat dapat menonton lebih kurang setiap perlawanan musim biasa, bebas dari pemadaman. Satu-satunya pengecualian adalah apabila pasukan anda memainkan pasukan tempatan di tempat anda tinggal, atau NHL Network memutuskan untuk merosakkan hari anda (lebih banyak mengenai mereka kemudian.)

Di sisi lain, NHL.tv adalah kesepakatan yang sangat buruk jika anda peminat pasukan Amerika dengan pasaran besar. Lebih 25 permainan Chicago Blackhawks disiarkan secara nasional setiap tahun, yang bermaksud anda tidak akan dapat menonton permainan tersebut di NHL.tv; anda memerlukan akses ke siaran nasional untuk menontonnya. Periksa jadual pasukan anda dan lihat berapa banyak permainan yang disiarkan secara nasional sebelum membeli perkhidmatan ini: jika anda bukan jenis peminat yang perlu menonton setiap perlawanan, mungkin siaran nasional cukup untuk anda.

Tonton NLally Broadcast Games NHL Online di Amerika Syarikat dengan Sling TV

NBC mempunyai hak penyiaran nasional untuk permainan NHL di AS, dan kebanyakan permainan yang mereka siarkan secara nasional berada di NBCSN, saluran sukan kabel mereka sahaja. Beberapa permainan disiarkan di rangkaian siaran NBC, tetapi biasanya tidak lebih dari sekali seminggu bermula separuh musim. Semasa musim biasa, akses ke NBC dan NBCSN akan membolehkan anda menonton setiap permainan siaran nasional di Amerika Syarikat.

Setiap permainan playoff disiarkan secara nasional, dan pada pusingan pertama itu bermaksud beberapa permainan yang bertindih disambungkan ke dua saluran lain yang dimiliki oleh NBC: USA dan CNBC. Sekiranya anda baik-baik saja dengan menonton apa sahaja yang ada di NBCSN hampir setiap malam, anda tidak memerlukan saluran ini — tetapi jika anda mengikuti pasukan yang bukan pasaran utama AS, ada kemungkinan peluang permainan pasukan anda akan "diserang" ke salah satu stesen-stesen tersebut pada pusingan pertama dan mungkin kedua.

Masih mengikut? Berikut adalah senarai perkhidmatan yang menawarkan saluran ini, bersama dengan harga untuk pakej termurah yang menawarkannya.

 • Sling TV, mengenakan bayaran $ 25 sebulan untuk pakej "Blue", yang merangkumi NBC, NBCSN, dan USA. CNBC adalah sebahagian daripada tambahan "Berita Tambahan" $ 5 / bulan, yang berpotensi anda tambahkan hanya untuk pusingan pertama playoff, jika itu berlaku di mana NBC menjejaskan pasukan anda.

 • Playstation Vue, yang berfungsi hebat untuk pemilik Playstation, mengenakan bayaran $ 30 sebulan untuk pakej "Access Slim", yang merangkumi semua saluran NBC nasional yang berkaitan.
 • YouTubeTV berharga $ 35 sebulan, dan merangkumi semua saluran NBC yang berkaitan.
 • DirecTV Now mengenakan bayaran $ 35 sebulan untuk pakej "Live a Little", yang merangkumi semua saluran NBC nasional yang berkaitan.
 • Hulu TV berharga $ 40 sebulan, dan merangkumi semua saluran NBC nasional yang relevan.

Sling TV adalah pertaruhan terbaik anda dengan harga $ 25 sebulan jika anda tidak mempunyai CNBC, yang anda perlukan hanya untuk bulan pertama playoff. Walaupun begitu, harganya hanya $ 5, yang menjadikan harganya sesuai dengan Playstation Vue.

Rangkaian NHL Freaking: Merosakkan Segala-galanya Untuk Peminat Di Luar Pasaran

Tegasnya, NBCSN bukan satu-satunya penyiar nasional permainan NHL: ada juga NHL Network. Saluran ini, yang kebanyakannya dimiliki oleh liga itu sendiri, menyiarkan semula permainan yang hanya bersifat tempatan sepanjang malam musim biasa. Ini tidak mempengaruhi penonton tempatan, kerana permainan tersebut masih ditawarkan di RSN tempatan. Pengguna NHL.tv, bagaimanapun, kecewa dengan perkara ini: permainan tidak digunakan dalam perkhidmatan tersebut.

NHL memiliki Jaringan NHL, jadi anda berpendapat permainan di saluran itu akan ditawarkan pada perkhidmatan streaming NHL.tv mereka. Tidak: liga membenci anda! Lebih teruk lagi: Rangkaian NHL adalah pilihan yang mahal, dan kebanyakan perkhidmatan penstriman bahkan tidak menawarkannya.

 • Sling TV menawarkan Rangkaian NHL sebagai sebahagian daripada pakej Sports Extra $ 10 sebulan, yang anda harus bayar di atas pakej Blue $ 25 sebulan yang dijelaskan sebelumnya.
 • DirecTV Now menawarkan Rangkaian NHL sebagai sebahagian daripada pakej "Go Big" $ 60 sebulan.
 • Playstation Vue tidak menawarkan Rangkaian NHL.
 • TV YouTube tidak menawarkan Rangkaian NHL.
 • Hulu TV tidak menawarkan Rangkaian NHL.

Sekiranya anda peminat luar pasaran, dan anda benar-benar tidak mahu ketinggalan permainan yang disiarkan di NHL Network, pakej Sling's Sports Extra adalah tawaran termurah di sini. Dapatkan itu, atau berurusan dengan kehilangan permainan sesekali, menggerutu tentang Gary Bettman, yang pasti berada di belakang ini. Kemudian tatal ke bawah untuk membaca mengenai VPN.

Saksikan Hoki di Kanada Dengan NHL GameCenter

Keadaan di Kanada lebih sederhana dalam beberapa cara, dan lebih rumit di kawasan lain. Hak penyiaran nasional untuk permainan hoki dimiliki oleh Rogers, syarikat telekomunikasi yang juga memiliki saluran saluran kabel Sportsnet. Rogers menyiarkan permainan secara nasional di rangkaian kabel mereka, dan juga menggunakan waktu tayang CBC pada malam Sabtu pada musim biasa dan setiap malam playoff. Ini bermaksud peminat hoki dengan antena TV dapat menonton siaran Hoki Malam di Kanada secara percuma, seperti tradisi.

Rogers juga menjalankan NHL GameCenter, yang merupakan versi Kanada dari apa yang disebut NHL.tv di negara lain. Inilah bahagian yang baik: mereka memutuskan untuk tidak menghapuskan permainan kebangsaan . Sekiranya anda mempunyai akaun GameCenter di Kanada, anda boleh menonton setiap permainan yang disiarkan secara nasional di Sportsnet atau CBC. Ini adalah perjanjian yang jauh lebih baik daripada versi Amerika, dan semakin baik: Rogers memberikan NHL GameCenter kepada beberapa pelanggan, jadi ada kemungkinan anda sudah memiliki akses ke perkhidmatan ini jika Rogers adalah ISP atau pembawa mudah alih anda.

Sekiranya anda tidak mempunyai akses percuma, NHL GameCenter berharga $ 170 CND jika anda membeli sebelum musim bermula, atau $ 200 jika anda membeli pada musim tersebut. Hantaran hanya playoff berharga $ 75, dan anda dapat menonton setiap perlawanan playoff dengannya.

Walau bagaimanapun, walaupun tidak ada pemadaman nasional , masih ada pemadaman tempatan. Sekiranya permainan tempatan tidak disiarkan secara nasional, anda tidak akan dapat menontonnya di GameCenter.

Contohnya: TSN mempunyai hak wilayah untuk permainan Leafs. Sekiranya anda tinggal di Toronto, atau di kawasan pasar tempatan Leafs, anda tidak dapat menonton permainan tersebut di NHL GameCenter. Sekiranya anda tinggal di luar pasaran tempatan, anda boleh menonton permainan tersebut, sehingga peminat Leafs di Montreal atau Vancouver dilindungi.

Itu mudah, tetapi menjadi pelik. Rogers, selain memiliki hak siaran nasional, juga memiliki hak lokal untuk sejumlah pasukan, termasuk Edmonton Oilers. Ini bermaksud jika anda tinggal di Edmonton, anda tidak dapat menyaksikan permainan Oilers disiarkan secara tempatan di Rogers Sportsnet West — anda hanya dapat menonton permainan yang disiarkan secara nasional. Saya tidak tahu mengapa Rogers melakukan ini, tetapi ini adalah sumber banyak kekeliruan bagi orang Kanada yang memotong tali.

Dan ia menjadi lebih teruk, kerana tidak ada perkhidmatan seperti Sling atau Hulu TV yang meliputi pasaran Kanada. Sekiranya anda ingin menonton permainan pasukan tempatan anda, anda perlu mendapatkan kabel, tetap hanya menonton siaran nasional, atau bergerak.

Atau anda boleh menatal ke bawah untuk membaca mengenai VPN.

Bagaimana Sekiranya Saya Di Luar Kanada dan Amerika Syarikat?

Sebahagian besarnya, jika anda tinggal di luar AS atau Kanada, membeli langganan NHL.tv akan memberi anda akses ke setiap permainan NHL, termasuk playoff. Lebih baik lagi: akaun berharga lebih rendah — biasanya sekitar $ 100 setahun, walaupun ini boleh berbeza-beza bergantung pada tempat anda berada.

Perhatikan bahawa mungkin terdapat beberapa variasi dalam hal ini. Di beberapa negara terdapat saluran kabel dengan hak untuk menyiarkan semula permainan NHL, walaupun pemadaman NHL.tv anehnya tidak semestinya berlaku di semua itu. Kami tidak dapat mulai menguraikan semua ini, jadi saya cadangkan untuk menghubungi khidmat pelanggan dan mengetahui apa yang ada dan tidak dipadamkan di mana anda berada sebelum membuat langganan.

Elakkan Setiap Pemadaman dengan VPN dan NHL.tv

Pada ketika ini, anda mungkin mempertimbangkan untuk pindah ke Mexico agar anda dapat menonton hoki tanpa pemadaman. Itu sangat wajar, tetapi sebelum anda mula mengemas, mari kita bincangkan mengenai VPN.

BERKAITAN: Apa itu VPN, dan Mengapa Saya Memerlukannya?

VPN menghubungkan anda ke internet melalui komputer lain. Bergantung pada lokasi komputer lain, anda mungkin dapat mengatasi sepenuhnya pemadaman. Sekiranya anda mengakses NHL.tv melalui VPN di, katakanlah, Belanda - atau negara lain di luar AS dan Kanada - tidak ada pemadaman sama sekali. Ini bermakna anda boleh menonton permainan walaupun ia disiarkan secara tempatan atau nasional di mana anda tinggal.

Sebagai faedah tambahan, orang-orang di AS dapat mengakses siaran permainan playoff Kanada, yang membolehkan mereka mengelakkan diri daripada mendengar Mike Emrick, penyiar hoki tunggal yang paling menjengkelkan di planet ini. Betul: Saya pergi ke sana. Berurusan dengannya.

Inilah cara memilih VPN terbaik. Kami mengesyorkan ExpressVPN dan TunnelBear untuk kemudahan penggunaan, walaupun StrongVPN menawarkan banyak pilihan jika anda mempunyai persediaan yang agak rumit di rumah.

BERKAITAN: Sambungkan Penghala Rumah Anda ke VPN untuk Memintas Penapisan, Penapisan, dan Banyak Lagi

Perhatikan bahawa anda perlu menjalankan VPN pada mesin yang sama di mana anda menonton permainan. Sekiranya anda menonton di komputer, itu mudah — jalankan program VPN di komputer itu, kemudian sambungkan ke NHL.tv di komputer yang sama. Sekiranya anda ingin menstrimkan permainan di TV pintar, Roku, atau peranti bukan komputer anda yang lain, anda mungkin perlu menyambung ke VPN anda melalui intsead penghala anda, yang sedikit lebih rumit.

Dalam panduan ini, kami telah mencuba cara - cara undang-undang untuk menonton hoki tanpa kabel, sebab itulah kami tidak menggariskan tempat untuk mencari aliran cetak rompak (jangan melihat Reddit, anda tidak akan menemui apa-apa .) Menggunakan VPN untuk menonton permainan yang dipadamkan lebih kepada kawasan kelabu: ia tidak menyalahi undang-undang, tetapi melanggar syarat perkhidmatan untuk NHL.tv, jadi menggunakan satu dapat membuat anda dilarang secara hipotesis. Dalam praktiknya ini belum berlaku, tetapi seseorang tidak pernah dapat mengetahui apa yang mungkin dilakukan oleh peguam.

Anda telah diberi amaran: jangan gunakan VPN hebat untuk memotong pemadaman yang mengerikan. Itu akan mengurangkan kos menonton hoki dalam talian dengan banyak, yang akan menjadi tragis. Betul?

Kredit Foto: Ryan Vaarsi, Alex Indigo