Cara Streaming World Series 2020 dalam talian

Hiburan kegemaran Amerika mencapai kemuncaknya semasa World Series. The Los Angeles Dodgers, yang unggul setelah kemenangan seri kemunculan mereka di pusingan kedua terakhir, merangkul Tampa Bay Rays. Inilah cara menonton.

Cara Menonton Permainan Langsung di Amerika Syarikat

Sekiranya anda peminat baseball yang berminat dengan penyelesaian yang lebih kekal, anda selalu boleh menonton Hulu + TV Langsung.

Harga semasa keluar menjadi $ 55 per bulan, yang mungkin kelihatan seperti sepeser pun, hanya empat permainan, tetapi masih lebih murah daripada kos kabel per bulan. Dengan Hulu + Live TV, anda akan mendapat setiap saluran yang menjalankan permainan MLB, tetapi bukan rangkaian MLB. Ini bermakna anda akan mendapat ESPN, ESPN 2, TBS, Fox, dan FS1 sepanjang tahun jika anda meneruskan langganan selepas percubaan tujuh hari percuma.

Sekiranya anda mahukan akses ke Rangkaian MLB dan anda bersedia membayar sedikit tambahan, pertimbangkan untuk menonton Siri Dunia di TV Sling.

Untuk mendapatkan semua saluran yang menjalankan permainan MLB, anda perlu melanggan pakej Sling Blue dan Sling Orange. Setiap pakej berharga kira-kira $ 30 sebulan, jadi anda boleh membayar lebih dari $ 60 sebulan. Dengan tambahan $ 10 setiap bulan, anda juga dapat memesan tambahan "Sports Extra" untuk mendapatkan akses ke MLB Network.

Mengalami Masalah Mengabaikan Sekatan Geografi? Gunakan VPN

Sama ada anda melancong dari negara asal atau tinggal di tempat yang mempunyai batasan yang tidak masuk akal terhadap apa yang ada, penyelesaian untuk melewati sekatan adalah selalu menggunakan VPN, yang akan membuatnya kelihatan seolah-olah anda berasal dari lokasi lain. Pilihan VPN kami adalah:

ExpressVPN: Pilihan VPN ini sangat cepat, mudah digunakan, dan mempunyai klien yang sangat user-friendly untuk setiap platform. Inilah cara menonton permainan:

  1. Muat turun Express VPN.
  2. Sambungkan ke pelayan yang berada di AS
  3. Buka TV Hulu + Live atau TV Sling. Anda mungkin perlu memberikan kod ZIP yang sah.

StrongVPN: VPN ini tidak begitu mesra pengguna, tetapi sangat cepat dan cenderung berguna untuk melewati sekatan kerana tidak begitu terkenal.

Secara umum, cara untuk memintas sekatan adalah dengan menukar pelayan VPN ke negara lain yang mempunyai akses ke laman web yang ingin anda lihat. Sekiranya masih disekat, cuba pelayan lain. Kedua-dua pilihan menawarkan percubaan percuma, jadi anda tidak perlu membayar sesuatu yang tidak sesuai untuk anda.