Laman Web Terbaik untuk Memuat turun Wallpaper Keren

Bosan dengan kertas dinding desktop atau kertas dinding pada peranti mudah alih anda? Kerana kami menggunakan PC dan peranti mudah alih kami, ada baiknya kita memilih pilihan latar belakang yang menarik.

Kami telah mengumpulkan pautan ke beberapa laman web di mana anda boleh memuat turun wallpaper untuk PC atau telefon anda. Tidak semua wallpaper percuma, tetapi ada banyak yang percuma untuk menyediakan pelbagai latar belakang yang menarik.

Nexus Desktop

Desktop Nexus adalah komuniti untuk wallpaper berkualiti tinggi yang membolehkan ahli berinteraksi, berkongsi maklum balas masa nyata dengan artis atau jurugambar. Anda boleh melanggan feed RSS mereka untuk diberitahu apabila kertas dinding baru dimuat ke salah satu kategori kegemaran anda. Setiap kertas dinding yang dimuat oleh anggota secara otomatis dipangkas, diregangkan, diubah ukurannya, dan dikuasai kembali agar sesuai dengan ukuran layar Anda.

Pangkalan dinding

Wallbase adalah pangkalan data kertas dinding yang boleh dicari dengan kandungan yang dimuat naik oleh pengguna.

AntaramukaLIFT

InterfaceLIFT menawarkan lebih daripada 2500 wallpaper telefon pintar, tablet, dan komputer percuma. Anda juga boleh memuat turun wallpaper dalam jumlah besar untuk satu sen bagi setiap gambar.

deviantART

deviantART adalah rangkaian sosial dalam talian untuk artis yang membolehkan seniman yang baru muncul dan pameran untuk mempamerkan, mempromosikan, dan berkongsi karya mereka dalam komuniti rakan sebaya yang didedikasikan untuk seni. Lebih 100,000 karya seni asli dimuat naik setiap hari, mulai dari media tradisional, seperti lukisan dan patung, hingga seni digital, filem seni piksel dan anime.

Rakaman web

Tangkapan web adalah salah satu laman web perkongsian foto dan video terbesar yang menyediakan pelbagai cara untuk menikmati foto dan video. Mereka menawarkan keahlian percuma dan premium dengan jumlah simpanan yang besar. Anda boleh berkongsi foto, video, dan tayangan slaid di Tangkapan Web dan di laman web peribadi anda.

Penghujatan Digital

Digital Blasphemy menawarkan lebih daripada 700 gambar, termasuk gambar untuk pelbagai monitor dan versi animasi dari beberapa wallpaper. Beberapa kertas dinding percuma untuk anda ambil sampel. Walau bagaimanapun, ahli yang membayar mempunyai akses ke seluruh galeri dan boleh memuat turun wallpaper secara berasingan atau dalam arkib pukal. Ahli juga boleh memuat turun resolusi skrin lebar hingga 2560 x 1600, dan resolusi HDTV 16: 9 hingga 2560 x 1440, versi tablet dan telefon pintar.

Gambar Astronomi Arkib Hari

Arkib Gambar Astronomi Hari NASA menawarkan gambar atau gambar yang berbeza setiap hari di alam semesta, bersama dengan penjelasan ringkas mengenai gambar yang ditulis oleh ahli astronomi profesional.

Gambar NASA Galeri Hari

Gambar NASA dari Galeri Hari menawarkan gambar yang boleh dimuat turun dalam pelbagai saiz yang boleh anda muat turun, masing-masing dengan keterangan. Anda juga boleh mendaftar untuk feed RSS mereka untuk menerima fail .jpg gambar baru setiap hari.

Kertas Dinding Geografi Nasional

National Geographic Society adalah salah satu institusi bukan untung, saintifik, dan pendidikan terbesar di dunia dan mereka menawarkan kertas dinding dan gambar harian percuma yang boleh anda muat turun.

Wallpaper Hidupan Liar Dunia Percuma (WWF)

Dana Hidupan Liar Dunia (WWF) menawarkan kertas dinding percuma untuk dimuat dalam resolusi yang berbeza: Skrin penuh (1024 × 768 dan 1280 × 1024), Skrin Lebar (1280 × 800 dan 1440 × 900) dan Netbook (1366 × 768). Mereka selalu menambah gambar hidupan liar dan alam semula jadi.

Dinding Kertas

The Paper Wall menawarkan kertas dinding untuk dimuat turun dalam pelbagai kategori dan resolusi. Anda juga dapat melihat wallpaper yang baru ditambah dan popular dan memaparkan wallpaper rawak, satu per satu.

Desktop Mudah

Simple Desktop menawarkan wallpaper yang sangat mudah tetapi bagus untuk desktop anda yang menyediakan gula-gula mata yang cukup untuk tidak bosan atau terganggu.

Curang

Shorpy menawarkan gambar sejarah yang diekstrak dari gambar rujukan dari arkib penyelidikan Perpustakaan Kongres. Mereka boleh dimuat turun dalam format jpeg.

Wallpaper.com

Wallpapers.com menawarkan kandungan yang berkaitan dengan kertas dinding secara percuma dan disokong oleh iklan. Anda boleh mencari kandungan, memberi komen dan menilai kertas dinding, dan melihat kertas dinding dalam pelbagai kategori.

Terdapat tiga jenis wallpaper yang tersedia di Wallpapers.com. Gambar kertas dinding statik tidak bergerak. Kertas dinding animasi seperti screensaver. Wallery adalah produk khas yang berputar melalui pelbagai gambar kertas dinding statik.

Gambar Salam Amerika

American Greetings menawarkan beratus-ratus reka bentuk dan gambar desktop percuma sebagai kertas dinding yang boleh anda muat turun.

Dream-Wallpaper.com

Dream Wallpaper menawarkan perisian percuma dan mudah digunakan yang membolehkan anda mendapatkan lebih dari 80,000 kertas dinding percuma berkualiti tinggi dari laman web mereka dalam banyak kategori. Perisian ini mengelilingi gambar wallpaper, dan anda boleh memuat turun wallpaper skrin lebar serta wallpaper biasa.

Kertas Dinding Lebar

Wallpapers Wide menawarkan wallpaper dalam pelbagai resolusi yang berbeza dan membolehkan anda menghantar wallpaper juga. Laman web ini juga mengesan nisbah aspek dan resolusi paparan semasa anda. Anda boleh melihat wallpaper dalam banyak kategori, wallpaper terkini, dan wallpaper atas.

GoodFon.com

GoodFon.com menawarkan desktop, komputer riba, HDTV, dan wallpaper mudah alih yang boleh anda muat turun, dan laman web ini dikemas kini setiap hari.

FunUtilities.com

FunUtilites.com menawarkan banyak utiliti termasuk koleksi lebih dari 4.500 wallpaper desktop percuma.

Jpegwallpapers.com

Jpegwallpapers.com menawarkan koleksi kertas dinding desktop percuma dalam banyak kategori. Anda boleh melihat kategori, melihat kertas dinding percuma terkini di halaman utama, atau mencari topik tertentu.

Fonditos

Fonditos menawarkan kertas dinding yang boleh anda muat turun secara percuma tanpa perlu mendaftar akaun. Sebilangan besar kertas dinding tidak mempunyai prasasti publisiti. Ukuran minimum untuk gambar kertas dinding yang akan diterbitkan di laman web mereka ialah 1024 × 768. Kertas dinding baru ditambahkan ke laman web ini setiap hari.

Magentik

Magentic adalah perisian percuma yang anda muat turun yang menyediakan akses ke ribuan wallpaper foto profesional (dan banyak pilihan screensaver). Ia juga membolehkan anda membuat wallpaper peribadi dan screensaver dari foto anda sendiri. Koleksi baru sentiasa ditambah.

Stok Kertas Dinding

WallpaperStock menawarkan kertas dinding dan gambar stok percuma dalam pelbagai resolusi termasuk skrin lebar dan HD. Anda dapat melihat wallpaper dan foto dalam banyak kategori, melihat wallpaper atas, atau memilih untuk menampilkan kertas dinding rawak.

PercumaWallpapers.pro

FreeWallpapers.Pro menawarkan koleksi wallpaper percuma berkualiti tinggi dalam beberapa resolusi dan dalam banyak kategori.

Zedge

Zedge menawarkan kertas dinding untuk peranti mudah alih, serta nada dering dan teks yang ditulis sebelumnya. Terdapat juga aplikasi Android yang dapat Anda gunakan untuk menambahkan item ke ponsel atau tablet Android dengan mudah.

Selsea

Cellsea adalah komuniti web yang membolehkan anda membuat, berkongsi, dan memuat turun wallpaper, nada dering, permainan, video, dan banyak lagi secara percuma.

LiveWallpapers.org

LiveWallpapers.org menawarkan wallpaper untuk banyak telefon Android yang beranimasi dan interaktif. Sebilangan besar kertas dinding adalah percuma, tetapi ada yang tidak.

Galeri Wallpaper Percuma AndroidCentral

AndroidCentral juga menawarkan Galeri Wallpaper Percuma, tetapi anda mesti mendaftar untuk memuat turun wallpaper. Pendaftaran adalah percuma dan juga membolehkan anda menilai kertas dinding.

Akhirnya, jika anda peminat Doctor Who, kami menyiarkan kolase hebat dari 11 doktor yang boleh anda muat turun dan gunakan sebagai kertas dinding desktop anda. Beritahu kami jika anda menjumpai laman web yang anda gemari menawarkan kertas dinding yang menarik.