Cara Streaming Doktor Yang Tanpa Kabel

Doctor Who adalah rancangan yang sangat popular di seluruh dunia, namun sukar untuk menyiarkan semula episod lama. Sama ada anda mahu menayangkannya secara langsung atau menonton klasik, di sinilah anda dapat menangkapnya.

Episod Langsung

Saluran BBC America mengubah banyak episod lama dari Doctor Who musim terbaru . Ia juga merupakan satu-satunya tempat untuk menonton episod terbaru semasa mereka disiarkan. Ini adalah perkhidmatan streaming yang boleh anda gunakan untuk melihat setiap episod musim terbaru.

SlingTV

SlingTV mempunyai dua pilihan yang membolehkan anda mengalirkan BBC America dengan harga yang agak rendah. Anda boleh membeli pilihan Sling Blue dengan harga $ 20 untuk bulan pertama dan kemudian $ 30 sebulan selepas itu. Terdapat juga pilihan Sling Orange dan Blue iaitu $ 35 untuk bulan pertama, kemudian naik menjadi $ 45 sebulan setiap bulan sesudahnya.

Philo

Philo adalah pilihan murah lain yang memberi anda keupayaan untuk menikmati semua yang ada di BBC America. Dengan harga $ 20 sebulan, anda akan mendapat akses ke sekitar 60 saluran sehingga anda dapat menonton semua rancangan yang anda perlukan. Anda boleh menguji perkhidmatan ini dengan percubaan percuma selama tujuh hari untuk memastikan anda menikmati semua yang ditawarkannya.

fuboTV

fuboTV adalah pilihan yang paling mahal, tetapi mempunyai banyak saluran untuk dipilih. Dengan lebih daripada 100 saluran untuk dipilih, anda akan membayar $ 55 sebulan untuk perkhidmatan ini. Terdapat percubaan tujuh hari untuk perkhidmatan penstriman juga, jadi anda tidak perlu melepaskan perubahan itu dengan segera.

TV YouTube

Sekiranya anda mahukan pelbagai jenis saluran dengan saluran mewah, TV YouTube mungkin menjadi pilihan anda. Perkhidmatan ini menawarkan 70 atau lebih saluran, termasuk sukan dan berita tempatan dengan harga $ 50 sebulan. Terdapat percubaan lima hari untuk perkhidmatan ini, jadi jangan ragu untuk mencubanya sebelum anda membelinya.

Modern dan Klasik Siapa

Cuba ikuti episod lama Doctor Who dengan menayangkan musim rancangan baru-baru ini. Walaupun anda mesti membelinya, itu bukan perbelanjaan yang besar. Laman web yang berbeza ini mempunyai episod yang tersedia untuk anda sehingga anda dapat menikmatinya pada hari-hari yang akan datang.

Video Perdana Amazon

Amazon Prime Video adalah rumah bermusim pertunjukan kesayangan ini, yang boleh anda beli pada satu episod atau musim pada satu masa. Dengan harga $ 2 satu episod atau $ 15 per musim, anda boleh mempunyai semua musim di perpustakaan anda untuk anda tonton bila-bila masa yang anda mahukan.

Google Play

Beberapa episod lama tersedia di Google Play yang membolehkan anda melihat bagaimana rancangan bermula. Anda boleh menghabiskan $ 2 satu episod atau $ 7 setiap musim untuk rancangan yang lebih lama. Ini bagus untuk melihat bagaimana kita mendapat Lord Time yang kita kenal dan sayangi hari ini.

iTunes

Sekiranya anda mempunyai Doktor Klasik tertentu yang anda kenal dan sukai, iTunes mempunyai episod terbaik yang disusun untuk kebanyakan Doktor. Dengan koleksi untuk Tom Baker, William Hartnell, dan Peter Davison serta banyak lagi, anda akan dapat setiap musim dengan harga sekitar $ 10 setiap satu.

Dengan pelbagai cara untuk menikmati persembahan yang menakjubkan ini, anda akan dapat mengikuti setiap episod dan setiap emosi. Anda akan ketawa, menangis, dan segala yang ada di antara setiap Doktor walaupun ditunjukkan di TV. Allonsey!