Cara Menghapus Banyak Kenalan sekaligus di iPhone

Perisian iPhone telah banyak berkembang sejak pertama kali dilancarkan. Walaupun evolusi, aplikasi Kenalan Apple di iPhone masih cukup lemah. Anda bahkan tidak boleh memadam banyak kenalan dalam aplikasi. Tetapi jangan risau, ada aplikasi untuk itu!

Walaupun Apple nampaknya tidak mahu ciri organisasi tambahan ke aplikasi Kenalan, terdapat banyak aplikasi pihak ketiga untuk membantu anda. Aplikasi Kumpulan Kenalan menawarkan pilihan mudah yang membolehkan anda memilih dan menghapus banyak kenalan dari buku kenalan anda.

BERKAITAN: Cara Mengurus dan Menghapus Kenalan di iPhone atau iPad anda

Versi aplikasi percuma membolehkan anda memadam 10 kenalan pada satu masa dan mengulangi proses seberapa banyak yang anda suka. Untuk menghapus had, anda boleh melanggan versi pro aplikasi Kumpulan Kenalan, yang berharga $ 1,99 / tahun atau $ 5,99 untuk pembelian seumur hidup.

Setelah memuat turun Kumpulan Kenalan, beri kebenaran aplikasi untuk mengakses kenalan anda dengan mengetuk butang "OK".

Aplikasi ini direka untuk membantu anda membuat dan mengurus kumpulan kenalan. Sebagai sebahagian daripada rangkaian ciri utamanya, ia juga mempunyai bahagian pengurusan hubungan yang terpisah. Pergi ke tab "Kenalan" untuk memulakan proses.

Di sini, ketik butang "Pilih" dari sudut kiri atas.

Anda kini boleh menatal buku kenalan anda dan memilih kenalan yang ingin anda hapus.

Selanjutnya, dari bar alat bawah, ketuk butang "Padam".

Dari mesej timbul, ketuk butang "Padam" sekali lagi untuk mengesahkan.

Dan begitu, anda akan dapati bahawa kenalan akan dipadamkan dari aplikasi Kenalan terbina dalam Apple. Anda membuka semula aplikasi Kenalan dan mencari kenalan untuk mengesahkan.

Sekiranya anda tidak mahu menggunakan aplikasi pihak ketiga, anda boleh menggunakan aplikasi Kenalan untuk menghapus kenalan satu persatu. Sebagai alternatif, anda boleh menggunakan laman web iCloud di iPad atau Mac anda untuk menghapus banyak kenalan dari akaun iCloud anda.

BERKAITAN: Cara Mengurus dan Menghapus Kenalan di iPhone atau iPad anda