Cara Memberi Hadiah Fortnite V-Bucks

Fortnite adalah permainan terbesar pada tahun 2018, jadi jika anda mengenali seseorang yang sering bermain permainan, ada kemungkinan mereka memainkannya. Permainan itu sendiri percuma, tetapi pemain perlu menggunakan V-Bucks dalam permainan untuk membeli penyesuaian.

Walaupun anda tidak dapat memberikan hadiah V-Bucks secara langsung kepada pemain lain, anda mempunyai beberapa pilihan untuk membantunya memperbaiki Fortnite: beli kad hadiah untuk platform pilihan mereka atau beli kumpulan dengan kandungan tertentu.

Beli Kad Hadiah untuk Platform Pilihan mereka

Perkara pertama yang perlu anda lakukan ialah mengetahui platform yang biasanya dimainkan oleh pemain permainan anda. Oleh kerana tidak ada "kad hadiah Fortnite", anda harus membeli kad untuk platform tertentu. Sebagai contoh:

  • PlayStation:  Sekiranya mereka bermain di PlayStation, kad hadiah PlayStation Store akan berjaya.
  • Xbox:  Pemain Xbox memerlukan, anda dapat meneka, Kad Hadiah Xbox.
  • Tukar: Untuk pemain Tukar, anda perlu mengambil kad hadiah Nintendo eShop.
  • PC: Tidak ada kedai khusus untuk pemain PC untuk membeli barang Fornite, tetapi anda boleh mendapatkannya Visa prabayar generik untuk digunakan untuk mata wang dalam permainan.
  • Android:  Perkara yang sama berlaku untuk pemain Android — kerana permainan ini menggunakan pelancar Epic sendiri (seperti versi PC), kad debit prabayar adalah cara yang tepat.
  • iOS: Oleh kerana Fortnite boleh didapati dari App Store iOS, kad hadiah iTunes adalah jawapan terbaik di sini.

Best Buy, Wal-Mart, Amazon, dan peruncit lain biasanya membawa versi fizikal kad hadiah khusus platform, yang boleh anda masukkan ke dalam sampul surat agar pemain permainan anda tidak dapat membongkar pada musim latihan Winter Solstice mereka. 

Pemain perlu menebus kad hadiah atau kad debit sendiri setelah mereka kembali ke sistem mereka, tetapi selepas itu, mereka dapat menggunakan wang itu untuk membeli apa-apa dari kedai digital tersebut. Ini bermakna mereka boleh membeli permainan lain, kandungan yang boleh dimuat turun, atau Fortnite's V-Bucks. Apa yang dipilih oleh pemain untuk menggunakan kad hadiah akan terpulang kepada mereka — anda tidak mempunyai cara untuk “memaksa” mereka untuk menggunakannya di V-Bucks.

Dapatkan Mereka Beberapa Barangan Dalam Permainan Manis di Ruang Daging

Sekiranya anda ingin memastikan mereka mendapat sesuatu yang dapat mereka gunakan dalam permainan, Fortnite juga menawarkan pakaian khusus sebagai kandungan yang boleh dimuat turun (ini adalah item digital yang anda beli di kedai). Sebagai contoh, pemain permainan anda boleh mendapatkan The Summit Striker Pack, yang membuka pakaian Summit Striker, Top Notch Bling Pack dan 600 V-Bucks.

Pilihan lain ialah Deep Freeze Bundle. Ini berharga $ 30 dan membuka Frostbite Outfit bertema musim sejuk, Cold Front Glider, Chill-Ax Pickaxe, dan 1,000 V-Bucks. Sekiranya pemain permainan anda sudah mempunyai barang kosmetik tersebut, mereka akan menerima jumlah V-Bucks yang setanding. Bundel ini tersedia secara digital, atau di kedai-kedai seperti Best Buy, jadi anda masih ada yang dapat dibongkar oleh pemain permainan anda pada hari cuti.