Cara Streaming M * A * S * H ​​Tanpa Kabel

M * A * S * H ​​- juga dikenali sebagai Mash - adalah rancangan komedi klasik yang lucu dengan banyak momen yang menggembirakan. Sekiranya anda ingin mengikuti Radar, Hawkeye, BJ, dan banyak lagi, perkhidmatan streaming ini mempunyai rancangan untuk membawa anda kembali.

Pertunjukan ini berlaku semasa Perang Korea, menyusuli sebuah hospital yang melayani kedua-dua tentera dan juga orang awam di kawasan itu. Walaupun kebanyakannya adalah komedi, ada beberapa adegan di sepanjang masa yang mengambil nada yang lebih serius. Perkhidmatan ini akan memastikan anda mendapat setiap saat, bahkan yang mungkin membuatkan anda ingin menangis.

Hulu

Hulu adalah perkhidmatan terbaik untuk menayangkan banyak pertunjukan hebat, seperti M * A * S * H ​​atau Seinfeld. Bermula dari $ 6 sebulan, anda dapat menikmati semua kandungan dalam perkhidmatan ini. Ia juga mempunyai rancangan TV bebas iklan dan langsung.

Video Perdana Amazon

Amazon Prime Video adalah tempat yang bagus untuk membeli rancangan yang ingin anda tambahkan ke pustaka anda. Di Prime, anda boleh membeli musim 1 hingga 10 dengan harga $ 20 setiap satu, musim 11 dengan harga $ 25, dan setiap episod dengan harga $ 3 sehelai.

iTunes

Sekiranya anda pengguna Apple, maka iTunes mungkin merupakan tempat terbaik untuk membeli M * A * S * H. Anda boleh membeli keseluruhan siri dengan harga $ 100, jadi anda tidak perlu risau untuk membayar setiap musim atau episod. Cukup mencuri perhatian kerana terdapat 11 musim pertunjukan, yang biasanya berharga $ 20 setiap satu.

Kedai Google Play

Untuk peminat Google kami, anda boleh membeli keseluruhan siri dari Play Store dengan harga $ 100. Dengan setiap musim di tangan anda, anda dapat menayangkan rancangan ini tanpa henti di hampir mana-mana telefon pintar, komputer atau TV.

Tanah TV

TVLand adalah perkhidmatan streaming yang mengkhususkan diri dalam rancangan lama seperti M * A * S * H. Yang harus anda lakukan ialah memautkan penyedia TV anda, jika ia diterima, dan anda akan mempunyai semua rancangan ini untuk anda. Ia juga mengadakan pertunjukan berbasikal secara langsung sepanjang hari.

Terdapat beberapa perkhidmatan yang boleh membawa M * A * S * H ​​terus ke rumah anda; ini mengenai mana yang terbaik untuk anda. Sama ada anda mahu membelinya secara langsung atau mendapatkan perkhidmatan di mana anda dapat menayangkan pelbagai rancangan, salah satu pilihan ini sesuai dengan gaya hidup anda.