Cara Membatalkan Langganan Akses CBS Anda

CBS adalah rumah bagi beberapa siri yang paling popular di televisyen, dan cara termudah untuk mengalirkannya di rumah adalah dengan langganan All Access. Sekiranya anda tidak lagi berminat membayar $ 6 atau lebih sebulan, berikut adalah cara membatalkan keahlian CBS All Access anda.

Di mana anda membatalkan langganan All Access anda turun ke tempat pertama kali anda mendaftar. Sekiranya anda membayar CBS secara langsung, anda harus membatalkan keahlian anda dari laman web syarikat. Langganan yang dibuat melalui Apple App Store atau Google Play Store harus dibatalkan masing-masing menggunakan iPhone, iPad, atau peranti Android anda.

Batalkan Langganan Anda di Laman Web CBS

Mulakan dengan membuka laman web CBS di penyemak imbas pilihan anda. Dari sana, log masuk ke akaun anda dan kemudian klik pada nama akaun anda di sudut kanan atas halaman.

Pilih pilihan "Akaun" dari menu drop-down.

Cari bahagian "Langganan & Penagihan" dan kemudian klik pada pautan "Batalkan Langganan".

Anda sekarang perlu menyemak kotak di skrin yang bersetuju dengan syarat pembatalan. Selepas itu, klik butang "Ya, Batal".

Berikan CBS alasan mengapa anda meninggalkan All Access dan kemudian pilih butang "Pembatalan Lengkap" berwarna biru.

Langganan CBS All Access anda kini dibatalkan. Anda boleh terus menayangkan rancangan TV dan filem kegemaran anda sehingga akhir kitaran pengebilan anda.

Anda juga boleh kembali ke tetapan akaun anda dan menyambung semula langganan anda sekiranya anda terlepas.

Batalkan Langganan Anda di iPhone atau iPad

Langganan CBS All Access yang dimulakan di iPhone atau iPad anda harus dibatalkan melalui Apple App Store. Jadi, untuk memulakan, buka "App Store." Gunakan ciri Pencarian Spotlight bawaan Apple jika anda tidak dapat mencarinya di skrin utama anda.

Seterusnya, ketik avatar anda di sudut kanan atas aplikasi.

Dari sana, pilih pilihan "Langganan".

Tinjau senarai langganan semasa dan yang sudah tamat dan ketik "CBS."

Di bawah pelbagai pilihan langganan, pilih butang "Batalkan Percubaan Percuma".

Syukurlah, membatalkan melalui App Store iPhone atau iPad anda tidak memerlukan anda untuk melangkau gelung. Yang perlu anda lakukan ialah mengetuk butang "Confirm" untuk membatalkan langganan All Access anda.

Seperti mengakhiri keahlian anda dalam talian, anda akan mengekalkan akses ke kandungan streaming CBS sehingga akhir kitaran pengebilan anda.

Batalkan Langganan Anda di Android

Pelanggan CBS yang mendaftar ke All Access pada peranti Android mereka harus membatalkan langganan mereka melalui Google Play Store.

Cara termudah untuk melakukannya adalah dengan melancarkan aplikasi "Play Store" pada telefon pintar atau tablet Android mereka.

Dari laman utama, ketik ikon menu hamburger di sudut kiri atas aplikasi.

Seterusnya, pilih pilihan "Langganan" yang terdapat di separuh senarai.

Tatal melalui mana-mana langganan semasa anda dan kemudian ketik "CBS."

Cari dan pilih pautan "Batalkan Langganan" yang terdapat di bahagian bawah halaman.

Anda akan diminta memberikan alasan mengenai apa yang membuat anda membatalkannya. Jika anda tidak ingin memberikan alasan, pilih opsi "Tolak Untuk Menjawab" dan kemudian pilih butang "Lanjutkan" hijau.

Akhirnya, untuk mengesahkan bahawa anda ingin menamatkan langganan Akses CBS anda, ketik butang "Batalkan Langganan".

Anda tidak akan dikenakan bayaran bulanan lagi untuk langganan CBS All Access. Anda boleh terus menonton rancangan TV dan filem kegemaran anda hingga akhir tempoh pengebilan anda.